Du er her:/Alvens motto er ‘Omsorg for alle’ – som betyr omsorg for ALLE! For at barna skal ha det bra i barnehagen, må vi sørge for at de voksne har det bra, og blant de voksne finnes det vikarer – som også skal ha det bra! Vi har alle ansvar for å skape gode relasjoner. Som leder er mitt ansvar å være en god rollemodell, også på det området.

Alvens motto er ‘Omsorg for alle’ – som betyr omsorg for ALLE! For at barna skal ha det bra i barnehagen, må vi sørge for at de voksne har det bra, og blant de voksne finnes det vikarer – som også skal ha det bra! Vi har alle ansvar for å skape gode relasjoner. Som leder er mitt ansvar å være en god rollemodell, også på det området.

Alvens motto er ‘Omsorg for alle’ – som betyr omsorg for ALLE!
For at barna skal ha det bra i barnehagen, må vi sørge for at de voksne har det bra, og blant de voksne finnes det vikarer – som også skal ha det bra!
Vi har alle ansvar for å skape gode relasjoner. Som leder er mitt ansvar å være en god rollemodell, også på det området.

By |2018-09-14T13:33:54+00:00september 14th, 2018|Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Kari Anna Sandvik - spesialpedagog, gründer og daglig leder av Alvens. Startet Alvens vikartjeneste i 2013 med et brennende hjerte for kvalitetssikrede barnehagevikarer og barne- og ungdomsarbeidere. Som spesialpedagog har hun utviklet Sangkort med tegnstøtte og hun er gründeren bak www.dinvikar.no - et innovativt vikarbestillingssystem på nett.